Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Obec Nová Ves

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.
O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.
Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: michal.hinda@sms-sluzby.cz, tel. +420 734 180 507

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.
Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí1 a dodržuje důvěrnost i o stížnostech2. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů podle Sazebníku úhrad. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu ou.novaves@centrum.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

Účetní uzávěrka

Icon
Závěrečný účet obce za rok 2018 - SCHVÁLENÝ
Icon
Závěrečný účet obce za rok 2018 - NÁVRH
Icon
Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce za rok 2018
Icon
Účetní uzávěrka 2018 - Výsledovka
Icon
Účetní uzávěrka 2018 - Rozvaha
Icon
Účetní uzávěrka 2018 - Příloha
Icon
Přehled předaných údajů výkazu INFORMACE O SCHVÁLENÍ/NESCHVÁLENÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY k 31.12.2018
Icon
Komentář k výsledkům finančních kontrol za rok 2018
Icon
Inventarizační zpráva za rok 2018
Icon
Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu 2018
Icon
MŠ MUZO 31.12.2018
Icon
MŠ účetní uzávěrka 2018 protokol

     

    Informovaný souhlas – SMS kanál

    Služba je určena pro občany obce Nová Ves ve věku nejméně 16 let. Registrací do služby Souhlasíte Se Zpracováním Vašich osobních údajů Za účelem informování o Činnosti obce a jejich orgánů, např. o jednáních Zastupitelstva, místních poplatcích apod.; informování během krizových Situaci, při haváriích a jiných mimořádnostech; informování o dalším dění v obci a činnostech komerčních Subjektů a neziskových organizaci, jako jsou prodejní akce, veřejné sbírky, kulturní a další akce.

    Svůj souhlas nejste povinni udělit, bez něj však není možná Vaše registrace do služby. Souhlas můžete kdykoli odvolat prostřednictvím sms od registrace, nebo Webového formuláře. Odvolání souhlasu nemá Zpětné účinky.
    Zpracovávány budou Vaše jméno, příjmení, telefonní číslo, email, číslo orientační a případně ulice, podle kterých mají být informace zaměřeny (např. v případě havárie vodovodu v dané ulici o ní budete informováni). Vaše osobní údaje budou předány provozovateli služby a v případě potřeby zpřístupněny rovněž dalším subjektům Zapojeným do procesu informování (např. orgánům krizového řízení).

    Záznamy o rozeslaných zprávách budou uchovávány po dobu 6 měsíců od rozeslání, a to pro účely prokázání, že byly rozeslány. Záznamy budou uchovány na Základě oprávněného Zájmu obce prokázat plnění svých povinností. Proti uchování těchto Záznamů můžete vznést námitku a žádat jejich výmaz.

    Pro účely plnění povinnosti dle Zákona o elektronických komunikacích budou provozovatelem služby po dobu 6 měsíců uchovávány také provozní a lokalizační údaje o Zprávách Zaslaných na Vaše telefonní číslo.

    Máte právo požadovat poskytnutí informaci, které jsou o Vás zpracovávány v rámci služby, a požadovat jejich opravu v případě nepřesnosti či jejich přenos. Proti zpracování můžete podat Stížnost u Úřadu pro Ochranu osobních údajů.

    Ohledně Zpracování osobních údajů v rámci Služby a uplatnění Vašich práv můžete kontaktovat úřednici Hanu Novotnou, email: hana.novotna@nova-ves.cz tel. 777 012 031, od 25. 5. 2018 také pověřence pro ochranu osobních údajů obce p. Michala Hindu, email: michal.hinda@sms-sluzby.cz. Tel. 734 180 507 Ohledně uchování provozních a Iokalizačních údajů můžete kontaktovat provozovatele služby, společnost KONZULTA Brno, a.s., info@infokanal.cz, tel.: +420 541 128 530.

    Kronika

    Icon
    Pamětní kniha obce Vepřku od Karla Husníka
    Icon
    Nové Ouholice 1784 – 1984 200 let, Paměti Karla Šorala
    Icon
    Paměti obce Nová Ves od Josefa Švejdy z r. 1944
    Icon
    Kronika Obce Nová Ves 2012
    Icon
    Kronika Obce Nová Ves 2011
    Icon
    Kronika Obce Nová Ves 2010
    Icon
    Kronika Obce Nová Ves 2008-2009

       

      Historické kroniky

      Icon
      Pamětní kniha obce Vepřku od Karla Husníka
      Icon
      Nové Ouholice 1784 – 1984 200 let, Paměti Karla Šorala
      Icon
      Paměti obce Nová Ves od Josefa Švejdy z r. 1944

        Kanalizace

        DŮLEŽITÉ KONTAKTY:

        hlavní stavbyvedoucí
        Petr Honisch – tel. 603 584 642

        technický dozor stavby
        Ing. Lukáš Počík – tel. 602 559 396

        montáž čerpací technologie
        Michal Krbec – tel. 602 314 256

        možnost objednat elektropřípojku
        Elektro-práce Polák – tel. 602 405 202

        možnost objednat výkop mezi jímkou a domem
        Výkopové práce Milan Vancl – tel. 606 407 831

        možnost objednat propojovací potrubí z domu do jímky
        Instalatér Jan Smola – tel. 605 505 839

         

        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro stočné pro kalendářní rok 2020 (1. 5. - 31. 12. 2020 po snížení DPH)
        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro stočné pro kalendářní rok 2020 (1. 1. - 30. 4. 2020)
        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro kalendářní rok 2019
        Icon
        Stavba splaškové kanalizace 2019
        Icon
        Obchodní podmínky odvádění odpadních vod
        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro kalendářní rok 2018
        Icon
        Výpočet cen pro vodné a stočné pro kalendářní rok 2017 - skutečnost
        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro kalendářní rok 2018
        Icon
        Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro kalendářní rok 2017
        Icon
        Splašková kanalizace Nová Ves - prezentace starosta
        Icon
        Splašková kanalizace Nová Ves
        Icon
        Směrnice Zásady tvorby a použití fondu

        Silnice II/608

        Icon
        20161027_MěÚ Kralupy nad Vltavou - usnesení o přerušení řízení
        Icon
        20170717_MěÚ Slaný Veřejná vyhláška-Návrh opatření obecné Povahy
        Icon
        Bezpečnostní inspekce silnice II/608
        Icon
        Komunikace II/608 - dopis hejtmanovi
        Icon
        Měření rychlosti Nové Ouholice
        Icon
        Návrh rozsahu chodníků pro projekt rekonstrukce silnice II/608
        Icon
        Návrh úprav pro projekt rekonstrukce silnice II/608 v obci Nová Ves
        Icon
        Nesouhlas s návrhem novelizace současného zákona o obecní policii - otevřený dopis
        Icon
        Nová Ves - omezení průjezdu kamionů
        Icon
        Počet vozidel projíždějicích část obce v průběhu týdne - Nové Ouholice
        Icon
        Počet vozidel projíždějicích část obce v průběhu dne - Nové Ouholice
        Icon
        Prezenční listina KÚSK 11.1.2016
        Icon
        Prezenční listina z jednání dne 13.9.2016 ve věci omezení vězdu nákladních vozidel na silnici II/608
        Icon
        Prezentace setkání s občany k dopravní situaci v obci
        Icon
        Stanovisko MěÚ Kralupy (odboru dopravy) k žádosti obce Nové Vsi

        Posudek expertízy ČVUT

        Icon
        Odborný posudek manipulačního řádu vd Orlík
        Icon
        Variantní prodloužení hráze do úrovně q100.
        Icon
        Variantní prodloužení hraze do úrovne q50
        Icon
        Variantní prodloužení hráze do urovně q20
        Icon
        Situace záplavového území
        Icon
        Koordinační situace se zákresem tras hrází
        Icon
        Studie prodloužení hráze - zákres do vodohospodářské mapy
        Icon
        Studie proveditelnosti prodloužení protipovodňové hráze miřejovice – staré ouholice

          Manipulační řád VD Orlík

          Icon
          Rozsudek Nejvyššího správního soudu z 22. 4. 2020
          Icon
          Rozsudek Krajského soudu v Praze ze 4. 9. 2019
          Icon
          Žádost o prověření nového manipulačního řádu vd Orlík
          Icon
          Replika žalobců k vyjádření žalovaného
          Icon
          Prohlášení k odvolání proti schválení Manipulačního řádu vd Orlík
          Icon
          Námitky proti schválení manipulačního řádu na vd Orlík
          Icon
          Oznámení o zahájení vodoprávního řízení - Manipulační řád na vd Orlík
          Icon
          Dopis ministra zemědělství
          Icon
          Otázky ke strategickému řízení vltavské kaskády
          Icon
          Výzva starostů na dolním toku Vltavy

            Povodňový plán obce

            Icon
            Přílohy povodňového plánu
            Icon
            Technologický postup instalace dílčích protipovodňových opatření
            Icon
            Povodňový plán obce (aktualizace 16.5.2016)